TRYGG & SÄKER

Trygg och säker– eller kör med fördelar. När du privatleasar din bil hos Ford2Go så får du maximalt med fördelar. Som förenklar ditt liv.

 

Garanti

Vi tycker att det är viktigt att hålla den kvalitet på din bil som vi utlovar. Garantin är din säkerhet och vårt bevis på detta. Garantin innebär nybilsgaranti, vagnskadegaranti och rostskyddsgaranti och träder i kraft om fel upptäcks på bilen under dina fem första år.

 

Service

För oss är det självklart att bilen ska vara i toppform för din nästa resa. Därför ingår alltid service. En bil som får förstklassig auktoriserad service i tid, av specialister med noggranna metoder, specialverktyg och originaldelar blir både tryggare och trevligare att köra och så håller den längre.

 

Vägassistans

Vad som kan verka som ett problem, blir aldrig något problem – eftersom vägassistans alltid ingår. Njut av bekymmersfri körglädje och trygghet bakom ratten när vi hjälper dig dygnet runt, året runt i hela Europa – var du än befinner dig, så att du slipper bli stående längs vägen. Skulle problem uppstå kontaktas Ford Assistans på 0771-81 80 00.

 

Försäkring

Ford Försäkring kan enkelt tecknas separat på www.fordforsakring.se så att du kan känna dig lugn, när du tar ut svängarna.  Med försäkring kan du få ersättning för personskador och skador på bilen i händelse av exempelvis en olycka eller någon annan oönskad situation.